• Авторська біонічна методика лікування всього організму "Акутон"

  • Блог
  • Проблеми сучасної медицини
Проблеми сучасної медицини

Проблеми сучасної медицини

До цих пір нашу медицину можна було назвати інтенсивною: щоб підняти пацієнта на ноги, в організм вводилось безліч хімічних препаратів. Але організм повинен рятувати себе сам, використовуючи принцип самодостатності. Щоб лікувати пацієнтів на якісно новому рівні, необхідна державна програма розвитку екстенсивної медицини. Прийшов час не вводити нові препарати, а виводити накопичене і контролювати всі маніпуляції.

Будь-який вплив, який би не робив лікар на організм пацієнта, можна досліджувати по біологічно активних точкам на шкірі. Якщо лікар не контролює вплив своїх маніпуляцій або прописаних ліків, його можна оголошувати шахраєм або «баластом в медицині» Медик повинен відповідати не тільки за курс лікування, але і за кожен свій сеанс.

Датчики, що вимірюють тиск, частоту пульсу і десятки інших фізіологічних показників, існують вже більше 70 років, але чомусь на столах наших лікарів їх не видно. Якщо така практика буде введена, цілком можливо, левова частка діагностичних центрів закриється. Я вивчив весь метод Фолля від початку до кінця – він викликає у мене дуже багато питань. Цікаво, що в Німеччині про Фолля вже забули, а в Україні метод процвітає…

У 1991 році я провів експеримент, об’їхав десять українських діагностичних центрів, включаючи єдиний діагностичний центр МОЗ в Києві. До кабінету лікаря мене буквально заносили два великих хлопця. Я скаржився лікарям на ціле віяло захворювань (деякі з них разом навіть «не зустрічаються»), називався віком одного з молодших синів – на 27 років молодше. І ніхто з лікарів в наданих даних навіть не засумнівався.

Акутон, Біонічна медицина, Діагноз, Діагностика організму, Медицина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Валерій Миколайович Миргородський

"Найкращий варіант лікування той, який використовує механізм одужання, закладений в нас самою природою."

Акутон - центр альтернативної біонічної медицини @ 2021