• Авторська біонічна методика лікування всього організму "Акутон"

  • Блог
  • Мистецтво лікування
Мистецтво лікування

Мистецтво лікування

Ніхто в цьому світі не знає точно, чого в медицині більше – науки лікування або мистецтва заробляти гроші на хворобах і дурості.

Чому, дивлячись на один і той же рентгенівський знімок або знімок УЗД, один лікар каже одне, а інший – щось зовсім протилежне. Мистецтво лікування – це, коли сто і більше років тому якийсь провінційний земський лікар прикладав свої пальці до декількох ділянок тіла і ставив абсолютно точний діагноз.

Отже, сучасна медицина в глибокому тупику, це встановлений факт. Занадто широко поширилося явище, коли до лікаря, який виписав рецепт на ліки, на його власний рахунок надходить чи не половина його вартості! Так що це – наука чи мистецтво? Я особисто думаю, що в першу чергу – це дуже складна карма, яку доведеться відпрацьовувати і самому лікарю, і членам його сім’ї. Хотілося б, щоб вони чітко собі це уявляли і ні на які пожертви до церкви не сподівалися, так як цим вони не відкупляться.

І все ж для правильного лікування недугів, крім мистецтва заробляти гроші, є дійсно, гідне уваги і лікарів, і хворих мистецтво відчувати свого пацієнта і свій власний організм, який від Бога буквально напханий мільярдами датчиків.

Коли в середині 90-х років минулого століття я прибув в Грецію на запрошення своїх колег, мені було надано кабінет в платній клініці доктора Метакса (цікавий збіг з назвою кращого грецького коньяку, яким він мене іноді пригощав). Кабінет мій знаходився на другому поверсі його власного будинку, на першому поверсі знаходилася аптека, а на третьому – жила його сім’я. Одне з вікон мого кабінету виходило на внутрішню сходи, а інше на вулицю. За внутрішніми сходами до мене піднімалися пацієнти, а оскільки мій стіл знаходився біля самого вікна, то кожного пацієнта, який піднімається до мене, я міг добре бачити. Тим більше, що при кожному відкритті вхідних дверей спрацьовував зумер.

Вже однієї тієї інформації, яку я отримував від того пацієнта, який піднімається по досить крутими сходами, цілком достатньо було для того, щоб потім навіть із закритими очима (чомусь я тоді згадав Вангу) розповісти йому, з якою саме проблемою він з’явився і підготувати необхідні рекомендації для раціонального лікування. Серед моїх пацієнтів в основному були російськомовні емігранти з Кавказу і Одеси.

Кумедний випадок стався з найпершою пацієнткою – одеситкою 60-ти років. Уважно пройшовши по інформаційним точкам всіх меридіанів, я сказав їй: «А Ви навіщо прийшли, з Вас сьогодні буде дві ціни – адже Ви себе відчуваєте краще, ніж інші в 20 років!». Вона розсміялася, виклала подвійний коефіцієнт і зізналася, що її надіслав доктор Метакса лише тому, що вона ніколи нічим не хворіла, а доктор просто вирішив мене випробувати. Насправді тут все дуже просто. Відомо, що існує, наприклад, якась кінська сила енергії, її добре знають конюхи, жокеї і автогонщики, особливо якщо кінь або автомобіль йдуть на підйом. Напевно, точно також хороший доктор бачить, скільки людських сил в пацієнта, який йде крутими сходами. Не потрібно бути великим фахівцем в медицині, щоб побачити, які різні були мої пацієнти, особливо на останніх сходинках тієї самої грецької сходи.

Розповім всього лише про один з багатьох секретів, придбаних мною тоді за чотири місяці. Відомо, що, піднімаючись крутими сходами, особливо в її кінці, людина робить упор на більш здорову, міцну і витривалу ногу. При цьому добре видно різницю енергій при відштовхуванні лівою і правою ногою. Тут проявляється первинний дисбаланс енергії організму, на обличчя домінанта однієї з ніг. Домінантна нога ведуча, а слабша – ведена. При підйомі легко проглядається неоднаковість довжини ніг, м’язовий дисбаланс, пов’язаний з ендартеріїтом, коксартрозом, сколіозом, діабетом. Характер і місце цього дисбалансу легко і точно вказують і на його причину. Досить первинні спостереження підкріпити специфічними відчуттями хворого при пальпації інформаційних рефлексогенних зон. Сказати пацієнтові про відсотки надмірної ваги, про працездатність всього організму, спостерігаючи його при підйомі крутими сходами – це зовсім нічого не сказати. Абсолютно чітко буквально відчутні астматики, сердечники і легенщики.

Лікар «від Бога» здатний, не питаючи свого пацієнта, з точністю до 2-х-максимум 3-х років визначити його вік, злегка доторкнувшись, точно встановити пульс, до десятих часток rpaдyca відчути різницю в температурі лівих і правих кінцівок і навіть по голосу дуже багато сказати про свого пацієнта. На жаль, саме цього категорично не навчають ні в одному медичному закладі.

У 1969 році мені вдалося відкрити для себе і науки багато різних кодів природи і людини, які були використані в моїй авторській біонічній методиці лікування організму.

Першим серед них виявився код особи людини і пов’язане з ним жорстке розчарування в Біблії – права сторона обличчя людини від матері, а ліва від батька. У Біблії – навпаки. Другим кодом природи, відкритим мною, був код вегетативної нервової системи. На клітинному рівні я вперше довів, що симпатичні нейрони працюють виключно днем, в бадьорому стані тваринного, а парасимпатичні виключно вночі, акумулюючи енергію. Симпатичні нейрони, керуючи регіональним кровотоком, забезпечують раціональну витрату енергії необхідну в конкретній ситуації. Ці мої роботи були визнані новаторськими і опубліковані в міжнародному журналі «Brain Research – Дослідження мозку в 1969 і 1970 роках».

Акутон, Біонічна медицина, Діагностика організму, Лікування, Медицина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Валерій Миколайович Миргородський

"Найкращий варіант лікування той, який використовує механізм одужання, закладений в нас самою природою."

Акутон - центр альтернативної біонічної медицини @ 2021