• Авторська біонічна методика лікування всього організму "Акутон"

Відеоматеріали про авторські методики доктора Валерія Миргородського

Хто такий лікар Миргородський Валерій Миколайович?

Коротка відеобіографія лікаря Валерія Миколайовича Миргородського

Як зберегти фізичне здоров’я та довголіття

Валерій Миколайович Миргородський розповідає про корисність води, про ліки, які вбивають, походження хвороб тощо.

Найголовніше в житті кожної людини

Валерій Миколайович Миргородський розповідає про найголовніше в житті кожної людини, невипадковість відключення інтернету, причини великої кількості смертей, негативний вплив різних ліків, напоїв, їжі, мікроелементів на здоров’я, авторську методику рефлексотерапії, антибіотики та багато іншої цікавої та корисної інформації.

Людський організм – це самодостатня система!

Валерій Миколайович Миргородський у великому інтерв’ю розповідає про короновірус, авторську методику лікування, біонічну медицину, стосунки з різними відомими людьми, життєві принципи, мову кольору, на якій має говорити все людство та багато іншої цікавої інформації.

“Моя дружба з Валерієм Лобановським – цікавий життєвий досвід!”

Валерій Миколайович Миргородський розповідає про свої дружні стосунки з легендарним українським тренером Валерієм Лобановським.

Реальність дива

Реальність дива та велике значення енергії в нашому житті.

“Тисячі людей врятовано від непотрібних операцій та збережено їх здоров’я”

Валерій Миргородський розповідає, як завдяки авторській методиці діагностування організму було врятовано здоров’я та навіть життя багатьох людей, які до нього звертались.

Що таке щастя?

Валерій Миколайович Миргородський пояснює, що таке щастя, що необхідно, щоб бути щасливим і як визначити свій енергетичний день тижня.

Здоровий баланс енергії

Прийом паціента у Валерія Миколайовича Миргородського і поради стосовно того, як важливо визначити і підтримувати баланс жіночої та чоловічої енергії для власного здоров’я!

Вплив підсвідомості на енергію людини!

Валерій Миколайович Миргородський розповідає про вплив підсвідомості на енергію людини!

Талант – це віра в себе!

Валерій Миколайович Миргородський розповідає про важливість визначення віку – основного діагнозу людину та для того, щоб досягти успіху варто лише повірити у власні сили!

Основні причини всіх розбіжностей життя

Валерій Миколайович Миргородський про причини всіх розбіжностей людства, як навчитись визначати ім’я людей та відчувати енергетику.

Слово лікує все

Валерій Миколайович Миргородський про слова, які можуть лікувати, про енергетику між людьми, про цікаві зустрічі з неординарними особами та про правила життя.

Кольоропис – нова мова сучасного світу

Валерій Миколайович Миргородський розповідає про власний авторський винахід – кольороабетку, кольоропис та кольорочитання – нова мова, якою має користуватися сучасне людство – найкращий інструмент для розвитку інтелекту та захисту інформації.

Короновірус просто так не заражає

Засновник та керівник Інституту біонічної медицини «Акутон», кандидат медичних наук, почесний доктор Київського Слов’янського Університету Валерій Миколайович Миргородський розповідає про короновірус та інші пандемії, про методику лікування та діагностику організму.

Як авторська діагностика допомагає визначити причину хвороби

Авторська біонічна діагностика Валерія Миколайовича Миргородського допомогає визначити справжню причину захворювання.

Відкритий урок кольорочитання та кольорописання

Миргородський Валерій Миколайович проводить відкритий урок кольорочитання та кольорописання для учнів 1-го класу школи №86 “Консул” в м. Києві. Кольороабетка Валерія Миргородського розширює світогляд та стимулює розвиток правої півкулі мозку. Читання в кольорі – це нова прогресивна методика для навчання дітей та дорослих, створення нової елітної спільноти.

Як різні речі можуть впливати на стан здоров’я людини

Лікар Валерій Миколайович Миргородський розповідає про вади традиційної медицини і як різні речі можуть впливати на стан здоров’я людини.

Авторська температурна діагностика

Авторська температурна діагностика лікаря Валерія Миколайовича Миргородського рятує від важких хвороб і запобігає хірургічні втручання.

Життєвий успіх

Лікар Валерій Миколайович Миргородський розповідає про основи життєвого успіху.

Валерій Миколайович Миргородський

"Найкращий варіант лікування той, який використовує механізм одужання, закладений в нас самою природою."

Акутон - центр альтернативної біонічної медицини @ 2021