• Авторська біонічна методика лікування всього організму "Акутон"

Методика лікування

Моя методика – це підсумок 40-річного вивчення всієї медицини сумного XX століття, яке запам’яталось нещадними революціями, громадянськими і міжнародними війнами, які залишили свою важку «КАРМУ» на людстві в цілому і на медицині особливо.

Кожна людина має потребу в людському до нього відношенні, хворий ж має потребу в ньому найвищого рівня. У медицину не потрібно йти заради бізнесу або кар’єри, при такому підході з студента ніколи не вийде класичний лікар, головна якість якого – найвище співчуття до хворого. «Лікар – це серце».

Біда сучасної медицини полягає ще і в тому, що назв ліків в сотні разів більше, ніж назв хвороб, а назв хвороб в десятки разів більше, ніж їх є насправді. Наприклад, слабоумство визначається, синильність, дебільність, олігофренія і ще як мінімум тринадцятьма термінами. Звичайно розвиток атеросклерозу в одних випадках називають інфарктом, в інших – інсультом, в третіх – виразкою, кривавим колітом і так далі. Іншими словами, хвороба одна, а її проявів і назв придумані десятки. Все це створює безмежний хаос термінів, якими дуже майстерно і небезкорисливо жонглюють лікарі, вже не в жарт говорять, що точний діагноз покаже лише розтин.

Протилежні початки діють у всіх явищах життя, важливо побачити ці початки в аспекті їх впливу на здоров’я людини. Адже головною умовою є саме баланс основних фізіологічних процесів: збудження і гальмування, напруги і розслаблення. Регулювати ці процеси можливо лише виключно методами електропунктурної і біонічної корекції і стимуляції. Розроблений мною метод Акутон, корекції за своєю суттю, і є досить ефективним інструментом, що забезпечує баланс процесів збудження і гальмування в порушеному меридіані або системі органів.

Застосовуючи біонічні методики в лікуванні своїх пацієнтів, я не міг не застосувати цю методологію і до теперішньої медицині. Якщо згадати відому байку Крилова, то вийде така картина: один раз лебідь (екстрасенси, гомеопати і фітотерапевти), рак (хірург) і щука (непередбачуване побічна дія хіміотерапії) везти з поклажею (хвороба) віз (людина) взялися …

Так ось, поклажі стає все більше, а віз з поклажею і нині там, тільки персонажів, які тягнуть в різні боки, в десятки разів збільшилось. Серед них з’явилися «медики» – астрологи, колишні ядерні фізики, екстрасенси, умовно заряджають воду і зовсім безумовно розряджається вміст кишень пацієнтів. У традиційній медицині, на жаль, все занадто парадоксально. Чим важче людина хвора – тим дорожче коштують ліки, тим складніше і дорожче призначена йому операція. Але з позиції гуманної медицини повнно бути навпаки и- тим більше він повинен отримати співчуття. Саме біонічні методи лікування без будь-якої шкоди для організму хворого дозволяють досить швидко і надійно провести точну діагностику і змусити організм за рахунок власних резервів вийти з будь-якого хворобливого стану.

Достатньо сказати, що за допомогою шлунково-кишкового блоку мого стимулятора навіть хронічний запор зникає після першого або другого сеансу. Зрозуміло, що при цьому бажано дотримуватися дієти, розраховану по групі крові.

Біонічна точкова стимуляція в режимі тонічної активності верхнього шийного симпатичного ганглія досить швидко (3-4 сеанси) позбавляє від блефариту хворих, які лікувалися до того безрезультатно протягом ряду років.

У медицині найкращим варіантом лікування слід визнати той, який використовує механізм одужання, закладений в нас самою природою. На сьогоднішній день відомі всього два таких механізми: власні імунні сили організму, які неприпустимо пригнічувати ліками і антибіотиками, і біонічна стимуляція функціональних систем організму на основі кодів трофічної симпатичної імпульсації з метою вироблення необхідних для одужання речовин самим організмом.

Основний принцип біонічного лікування будується на основі загального взаємозв’язку в організмі, тому читається він просто: лікується успішно тільки вся система в цілому, тобто весь організм, а не окремо взята хвороба.

Валерій Миколайович Миргородський

"Найкращий варіант лікування той, який використовує механізм одужання, закладений в нас самою природою."

Акутон - центр альтернативної біонічної медицини @ 2021