• Авторська біонічна методика лікування всього організму "Акутон"

  • Блог
  • Непотрібні операції на апендиксі
Операція на апендиксі

Непотрібні операції на апендиксі

За 50 років своєї медичної практики за допомогою тільки однієї з методик – МЕТОДУ ТЕМПЕРАТУРНОЇ ДІАГНОСТИКИ ОРГАНІЗМУ – мені вдалося позбавити від операції на апендиксі ПОНАД 3000! моїх пацієнтів.

Серед них були люди з дуже високим соціальним статусом. Деякі з них зверталися до різних міністрів охорони здоров’я, щоб сприяти утвердженню моїх методів у всіх медичних установах. Нічого хорошого за допомогою цього міністерства мені зробити так і не вдалося. Логіка тут така ж, якби того ж міністра просити про заборону всіх абсолютно БАДів, а разом з ними хоча б половини того, що продається в аптеках, оскільки, насправді, вони нічого не лікують, а більше калічать.

Тепер більш конкретно про апендицит. Де б я за ці роки був, якби ХОЧА Б ОДИН з моїх 3000! пацієнтів помер? Питання риторичне… За все своє життя Чарльз Дарвін нарахував всього 3! смерті від перитоніту. Наші хірурги кожному другому хворому після операції з видалення апендиксу виписують небезпечний діагноз – перитоніт.

Отже, якщо Вас направляють на операцію апендектомії, щоб переконатися чи потрібна вона Вам, звертайтеся і Ви отримаєте абсолютно точний діагноз.

Акутон, Апендикс, Апендицит, Здоров'я, Імунітет, Перитонит, Температурна діагностика

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Валерій Миколайович Миргородський

"Найкращий варіант лікування той, який використовує механізм одужання, закладений в нас самою природою."

Акутон - центр альтернативної біонічної медицини @ 2021