• Авторська біонічна методика лікування всього організму "Акутон"

  • Блог
  • Антибіотики. Варто пам’ятати!
Антибіотики. Варто пам'ятати!

Антибіотики. Варто пам’ятати!

Кожен лікар лікує відповідно до своєї вузької спеціалізації, забувши про те, що ніхто в світі не знає, як взаємодіють між собою препарати в організмі? Проводжу експеримент: зливаю в один стакан дві різні горілки – прозорі на колір, дозволені до продажу в українських магазинах. Випадає отруйний синьо-фіолетовий осад нерозчинних солей. Страшна реакція. Це горілка, а що говорити про ліки?

Окрема тема – антибіотики. Багато українських лікарів виписують їх, щоб підстрахуватися від неправильно поставленого діагнозу. Створюється враження – медики забули, що таке антибіотики. Але ж їх винахідники, отримуючи Нобелівську премію в 1944 році, зробили заяву: «Антибіотики – це не ліки, це засіб від епідемій, в період стихійних лих».

Всі знають, що будь-який антибіотик викликає розвиток грибків, причому в різних системах організму. А ністатин із залишками антибіотиків утворює речовини, які взагалі не виводяться з організму. Тому людина, яка безконтрольно приймає антибіотики, дуже ризикує. Ніякі йогурти не повернуть до життя бактерії, убиті антибіотиками ністатіноподібними речовинами.

Біонічна медицина, Діагноз, Діагностика організму, Здоров'я, Медицина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Валерій Миколайович Миргородський

"Найкращий варіант лікування той, який використовує механізм одужання, закладений в нас самою природою."

Акутон - центр альтернативної біонічної медицини @ 2021